Imię:

*

Nazwisko:

*

Pesel:

*

Numer PKK:


Miejscowość:

*

Kod pocztowy:

*

Ulica:

*

Nr domu/mieszkania:

*


Telefon stacjonarny:
Telefon komórkowy:

*

e-mail:

*


Rodzaj:

*

Seria i nr:

*

Wydany dnia:

*

/ / (dzień/miesiąc/rok)
Wydany przez:

*

Student/Uczeń:

Wybrany rodzaj kursu:

*

Termin kursu:

Skąd o nas wiesz?
Uwagi:
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów marketingowych zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133 z 1997 roku z późniejszymi zmianami).
Akceptuje Regulamin Ośrodka Szkolenia Kierowców "AUTO-STOP"
OPINIE

OPINIE NASZYCH KURSANTÓW

JEŚLI CHCESZ DODAĆ SWOJĄ OPINIĘ NA TEMAT NASZEJ SZKOŁY PROSIMY PRZESŁAĆ INFORMACJE NA NASZ ADRES E-MAIL: biuroas@auto-stop.com.pl, WÓWCZAS OPINIE ZOSTANĄ DOŁĄCZONE DO PONIŻSZYCH POSTÓW. DZIĘKUJEMY.

MOŻESZ RÓWNIEŻ WYRAZIĆ SWOJĄ OPINIĘ NA NASZYM FANPAGE FACEBOOK. NA NASZYM FACEBOOKOWYM FANPAGE'U ZAŁĄCZAMY NA BIEŻĄCO AKTUALNOŚCI DOTYCZĄCE EGZAMINÓW, PRZEPISÓW, RÓŻNE CIEKAWOSTKI, KONKURSY. ZAPRASZAMY DO LAJKOWANIA!


Dołącz do grona lubiących szkołę AUTO STOP!!! DZIĘKUJEMY!

Auto-Stop Szkoła jazdy  
Zdałeś za 1 razem??? Odbierz upominek w naszym biurze :)
elka wrocław

Wiersze naszej kursantki p.Anny Juryty o naszym ośrodku:

- "Lekcje z Mariuszem"
- "Refleksje przed egzaminem"
- "Egzaminy, egzaminy...
- "Horror państwowy nr.1"
- "Horror państwowy nr.2"
- "Horror państwowy nr.3"
- "Po egzaminie..

 

" W ramach podzięki za bardzo udany instruktarz chciałbym wyrazić opinię na Państwa stronę internetową. Przede wszystkim muszę podziękować Panu Krzysztofowi Grabii dzięki którego naukom udało się zdać egzamin na prawko za pierwszym  razem. Jeżdżenie z Panem Krzysztofem było nie tylko wielką przyjemnością ale też doskonałym przygotowaniem do egzaminu i jazdy w ogóle. Dlatego każdemu kto zastanawia się czy wybrać się na kurs to polecam, zwłaszcza z Panem Krzysztofem. Jakub Marcinkowski" 19.09.2017


"Autostop to naprawdę najlepsza szkoła jazdy w całym świecie. Trafiłem do tej szkoły po poleceniu kolegi, który powiedział:" że tam jazdy prowadzi taki instruktor Pan Krzysztof, jakiego świat nie widział". Kiedy wszedłem do biura, to znalazłem się z piękną i miłą Panią oko w oko. Zostałem poinformowany o wszystkich szczegółach nauczania. Po jakimś czasie zaczęła się teoria, była bardzo informacyjna i profesjonalnie podana. Ćwiczenia jazdy to wyższa półka. Pan Krzysztof Grabia, jest bardzo cierpliwą osobą, do każdego ucznia, nawet "drzewnianego" znajdzie podejście. Mi się wydaję, że nawet psa nauczy. Do egzaminu wszystko jest wyjaśnioneZdałem za pierwszym bez problemu. Jak ktoś się zastanawia, gdzie iść i do jakiej szkoły, to tylko tu! Pozdrawiam, Stefka" 21.08.2017


"Serdecznie polecam szkołe nauki jazdy Auto Stop wszystkim osobom, które tak jak ja (wcześniej) uważają, że prawo jazdy nie jest dla nich. Z odpowiednim instruktorem niemożliwe staje się możliwym. Wystarczy tylko trafić na dobrego instruktora i uwierzyć, że się zda. Taką osobą okazał się Pan Krzysztof G., któremu serdecznie dziękuję za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu państwowego. Mimo wcześniejszych podejść i nauce w innych szkołach nie udało mi się zdać egzaminu państwowego. Po kursie z Panem Krzysztofem G. zdałam egzamin za pierwszym razem :).
 
Pan Krzysztof jest osobą opanowaną, miłą, wprowadza pozytywną atmosferę a co najważniejsze nigdy nie traci cierpliwości. Jeśli są jakieś niejasności tłumaczy i powtarza aż widzi, że kursant zrozumiał omawiane zagadnienie.
 
Na egzaminie Państwowym nic mnie nie zaskoczyło, znałam wszystkie miejsca po których jezdzilam i manewry, które należało wykonać. Pan Krzysztof doskonale wytłumaczył mi również teorię dzięki czemu nawet w miejscach, których wcześniej nie znałam nie czuję lęku :).
 
Uważam, że szkoła Auto Stop to najlepsza szkoła nauki jazdy we Wrocławiu, polecam również obejrzenie przed egzaminem profesjonalnych filmików zamieszczonych przez szkołę na You Tube. Bardzo wiele dały mi też zajęcia teoretyczne w szkole, które okazały się dobrym przygotowaniem nie tylko do zdania testów teoretycznych ale również do rozpoczęcia jazdy.
Dziękuję serdecznie
Kasia B." 09.08.2017

"Szkoła nie ma sobie równej we Wrocławiu, potwierdzają to nie tylko statystyki ale i również porównanie opinii uczestników z innych placówek na temat kursów, których można spotkać w poczekalni tuż przed egzaminem państwowym. Podczas swojego nie krótkiego czasu spędzonego na kursie kat. B miałem do czynienia z czterema instruktorami, każdy z własnym pomysłem na przeprowadzenie kursu instruktażowego, przekazywana wiedza w doskonały sposób uzupełniała się, czego potwierdzeniem jest wynik pozytywny uzyskany na egzaminie przy pierwszym podejściu.
Wspaniała atmosfera i profesjonalni instruktorzy, przede wszystkim ogromne podziękowania dla Krzysztofa G. za poświęcony czas, umiejętność motywacji i wyjaśnienia problemów drogowych w sposób zrozumiały dla każdego oraz wszelką inna nie ocenioną pomoc.
Pozdrawiam serdecznie cały zespół Auto-Stopu
Tomek K." 07.08.2017


"Egzamin na kat. A zdany za pierwszym razem, dzieki Panu Mariuszowi. Wszystko ladnie zostalo mi wytlumaczone, wystarczylo dobrze sluchac i stosowac sie do udzielanych wskazowek. Serdecznie polecam. Rafał H." 31.07.2017


"Najlepsza szkoła we Wrocławiu. Instruktorzy maja świetne podejście i potrafią to robić. Uczą już dobre parenascie lat i mnie nauczyli świetnie. Szkoła spełniła wszystkie moje oczekiwania i nauczyła mnie tego co najważniejsze (wszystkich kruczków) Autostop to pewny wybór jak chcecie nauczyć się jeździć. Polecam Pana Krzysztofa G. Najlepszy instruktor, przygotował mnie świetnie na egzamin jak i na późniejsza jazdę. Jest on prawdziwym nauczycielem z powołania mającym pełno pozytywnej energii, która przekazuje podczas nauki. Jazda z moim instruktorem była to czysta przyjemność i odprężenie. Na kursie panowała idealna atmosfera bardzo przyjazna, a nauka jazdy szła tak gładko ze sam byłem w szoku. Podziwiam Pana Krzysztofa na całej linii, nauka jazdy to jego powołanie. Polecam szkole każdemu. Jeździłem również z innymi instruktorami i nie odstępują Panu Krzysztofowi na krok. Jestem bardzo szczęśliwy ze tam właśnie trafiłem.
Dziękuje całemu zespołowi Autostop w szczególności Panu Rafałowi za bardzo dobrze, ciekawie i treściwie przeprowadzenie wykładów z teorii i oczywiście Panu Krzysztofowi za nauczenie mnie jazdy.
Polecam szkole każdemu i pozdrawiam: Adrian B" 09.06.2017


"To był doskonały wybór! Świetna szkoła, profesjonalni instruktorzy, zajęcia na wysokim poziomie w sprzyjającej, rodzinnej atmosferze.  Zdałam za pierwszym razem :-) Polecam w szczególności mojego instruktora - p. Krzysia G. - bez wątpienia numer 1 wśród instruktorów we Wrocławiu ;-) To profesjonalista w każdym calu, konkretny, zaangażowany, wytrwały i cierpliwy. Ma indywidualne podejście do kursanta, wie jak go zmotywować, zawsze dba o przyjazną atmosferę w czasie jazd. Jego rady i wskazówki są na wagę złota - radzę wszystkie zapamiętać ;-) Moja przygoda z kursem trwała nieco dłużej niż standardowe 30 godzin. Nie obyło się bez dodatkowych lekcji, których po prostu potrzebowałam. Pomogły mi nabrać wprawy i poczuć się pewniej za kierownicą. Miałam wówczas okazję jeździć także z innymi instruktorami, tj. z p. Bogdanem, p. Mateuszem, p. Julitą i p. Mariuszem.
Dziękuję im wszystkim! To była świetna inwestycja, w końcu uczyłam się od najlepszych ;-)
Gorąco polecam szkołę Auto Stop wszystkim przyszłym kursantom! Na pewno nie będziecie zawiedzeni! :-) Pozdrawiam, Barbara" 21.03.2017


"Chciałam bardzo gorąco polecić szkole Auto-Stop. Rozpoczęłam kurs na prawo jazdy kategorii B we wrześniu 2016 a dziś, 26 października, jestem już po egzaminie który oczywiście udało mi się zdać za pierwszym razem praktycznie bezbłędnie.
Zależało mi aby szkolenie przebiegło szybko dlatego zdecydowałam się na kurs ekspresowy i mogę z czystym sercem powiedzieć ze szkoła wywiązała się z zadania znakomicie. Obsługa Klienta na wysokim poziomie, kursy teoretyczne dopasowane do uczestników, materiały które dostałam pozwoliły mi się przygotować do egzaminu teoretycznego i zdać go bezbłędnie za 1 razem. Wszystkie osoby z którymi miałam kontakt w Auto-Stop to bardzo profesjonalne i pozytywne osoby:)
Gorące podziękowanie należą się na pewno najlepszemu instruktorowi jakiego można sobie wymarzyć. Krzysztof Grabia nie tylko nauczył mnie jak zdać egzamin, ale co było dla mnie równie ważne, jak nie bać się jeździć i uwierzyć w siebie za kierownica. Krzysztof to człowiek ze świetnym poczuciem humoru, które bardzo pomaga pokonać stres w czasie jazdy samochodem, profesjonalny, serdeczny, nastawiony pozytywnie do pracy i przede wszystkim bardzo cierpliwy. Dzięki Krzyśkowi egzamin był tylko formalnością bo wszystkie trasy znałam już od podszewki i nic nie było dla mnie zaskoczeniem. Bardzo cenie sobie czas z nim spędzony i jestem niesamowicie wdzięczna za uwagę, zaangażowanie i opiekę.
To była wielka przyjemność Cie poznać Krzysztof:)

Pozdrawiam cały zespól Auto-Stop i bardzo dziękuje!. Ania H." 27.10.2016


"Serdecznie dziękuję za kurs ! Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem, a wszystko dzięki świetnemu instruktorowi - panu Krzystofowi. Doskonała atmosfera podczas jazd, profesjonalne rady bezpośrednio przed egzaminem. Polecam! Marcin K." 17.10.2016


"Chciałbym serdecznie podziękować za kurs, który dane było mi odbyć w tej szkole. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu oraz rzetelności instruktorów. Dzięki odpowiednio poprowadzonej nauce jestem pewien, że na drodze będę odpowiedzialnym i bezproblemowym uczestnikiem ruchu. Polecam wszystkim przed którymi stoi jeszcze trud zdobycia prawa jazdy. Marek Głuchowski" 02.10.2016


"Auto Stop to znakomita szkoła nauki jazdy. Efekty mówią same za siebie- zdałam egzamin praktyczny na prawo jazdy kat. B za pierwszym razem. Dziękuję tym, którzy się do tego przyczynili tj. wykładowcy teorii-p. Rafałowi, instruktorom jazdy- Julicie, Michałowi i Mateuszowi oraz p. Monice z biura. Największe wyrazy wdzięczności kieruję do Rafała Sójki- mojego instruktora. Rafale, dziękuję za wszystko, czego mnie nauczyłeś, za bezcenne!!! rady i cierpliwość. Za Twoje opanowanie i stoicki spokój, który tak bardzo udzielał mi się podczas jazdy. Szczególnie dziękuję za to, że tak bardzo mnie dopingowałeś. Jesteś wspaniały i lepszego nauczyciela nie mogłabym sobie wymarzyć. Pozdrawiam. Edyta Ż." 30.09.2016


"Mam 42lata. Długo zwlekałem z decyzją o wyrobieniu prawa jazdy kat. A. Szkołę AUTO STOP znalazłem w necie i muszę przyznać że trafiłem jak ślepa kura na ziarno. Jestem zajętym facetem, więc nie miałem wiele czasu, dopasowali się z godzinami do moich możliwości i wcale nie musiałem przepłacać. Nauka z ludźmi którzy sami śmigają na motocyklach, dzięki czemu dostałem wiele praktycznych rad. Całość wyjeździłem i zdałem za pierwszym razem w trzy tygodnie. Miła obsługa, fachowe i profesjonalne przygotowanie do egzaminu. Szczerze polecam !!! Dziękuję!" Franek, 13.09.2016


"Szkołę jazdy AUTO STOP polecam w każdym aspekcie.
Już na samym początku Pani która zapisuje na kurs (Pani Monika:)) przesympatyczna i kompetenta osobą na odpowiednim stanowisku. Mimo że moja sytuacja nie była standardowa to potrafiła pokierować mną tak bym szybko sprawnie i w mare najtaniej załatwila dokumenty typu pkk. Informacje podaje rzetelnie i jasno. Szkoła ma bardzo dobre wyniki. 1 miejsce  w rakingu word ! przez co ustalenie sobie jazd z instruktorem wymaga troszke cierpliwości. Logiczne jak chcesz jezdzic codziennie po 2h to lepiej wybierz szkole która w zadnych rankingach nie widnieje i wiekszość komentarzy jest nie zachęcająca.
W tej szkole poprostu wiesz na co czekasz :) mimo duzej ilości kursantów oraz okresu urlopowego i tak jazdy miałam minimum 2 razy w tygodniu po 2 h
    Kurs teoretyczny fachowo, jasno i przystępnie. Na szczęście Pan przekazuje w taki sposób wiedzę że sie aż tak spać nie chce jak zwykle to bywa na szkoleniach gdzie masz wpajane na sucho jakieś teorie.

Bazę pytań trzeba oczywiście opanować samodzielnie, ale wszelkie niejasności zostają rozwiewane.

   Szkolenie praktyczne - jeździłam z Panią Kasią (genialna kobieta i wspaniały instruktor jazdy).

Na samym początku byłam scepytcznie nastawiona do tego by kobieta uczyła mnie jeżdzić ale już na pierwszej godzinie zdałam sobie sprawę że to baardzo dobry wybór był :).
Z Panią Kasią jazdy przebiegają bardzo miło, rzeczowo, spokojnie i pomocnie. Dużo cierpliwości, z uśmiechem, mnóstwo praktycznych porad, bardzo wyrozumiale ale tez wymagajaco.
Właśnie tak wyobrażałem sobie profesjonalnego, doświadczonego instruktora nauki jazdy.

   Największy plus - szkolenie bardzo dobrze :) przygotowuje do egzaminu praktycznego. Ostatnie godziny jeździ się tymi samymi trasami, którymi egzaminatorzy WORD. Pani Kasia ma takiego nosa do tych tras że aż cieżko uwierzyć ...podczas jazd słyszałam nie raz jak rozmawiala z kursantami którzy właśnie zdali egzamin w word 13 osoba z rzedu zdała za pierwszym razem i oczywiście dzień przed sądem ostatecznym jezdziła po tych samych trasach co akurat miała egzamin.

W gruncie rzeczy bardziej stresowałam się tym że popsuje ranking Pani Kasi niż tym że podejde do egzaminu ponownie :)
W moim przypadku w dniu egzaminu państwowego, przejechałem niemal identyczną trasę, co na egzaminie. Do tego stopnia, że w dokładnie tych samych miejscach przećwiczyłem dwa manewry z egzaminu państwowego: zawracanie z infrastrukturą i skośne parkowanie.
I jeszcze słowo o zdawalności: państwowy egzamin zdałem we Wrocławiu za pierwszym razem - zarówno teorię, jak i praktykę. Da się!! A dobra szkoła i znakomity instruktor realnie zwiększa na to szanse. Polecam z ogromną przyjemnością:-)

Pozdrawiam wszystkich pracowników szkoły Auto Stop

Małgorzata Swoboda" 16.08.2016 r


"Witam, wczoraj zdałam za pierwszym razem egzamin państwowy kat. B! W szczególności chciałbym podziękować Pani Kasi Obrzut, która nauczyła mnie jak pewnie poruszać się po drogach, udzieliła mnóstwa cennych wskazówek a przy tym miała ogromną cierpliwość do mnie i świetne poczucie humoru:)  Z całego serca polecam Szkołę Jazdy Auto-Stop, ponieważ jest tworzona przez profesjonalistów, którym zależy na kursantach.
Pozdrawiam serdecznie, Marta" 08.08.2016


"Z całego serca polecam!!!! Atmosfera i wszystko wyśmienite, szczególnie dziękuje Panu Krzysztofowi za wspaniałe przygotowanie i cierpliwość oraz Panu Mariuszowi za cenne rady. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem! Jeszcze raz Polecam !!!!!!!
I oczywiście pozdrowienia dla Biura i pozostałych instruktorów!!! :)" Monika, 18.05.2016


"Szkoła jazdy na 6!!! Profesjonalni instruktorzy z indywidualnym podejściem do kursantów! Super atmosfera!! Chciałabym serdecznie podziękować mojemu instruktorowi panu Krzysztofowi a także pani Julicie za naukę, super atmosferę oraz perfekcyjne przygotowanie do egzaminu państwowego. Egzamin zdany w zaledwie miesiąc czasu przy pierwszym podejściu!!! Dziękuję i Pozdrawiam Amelia M. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY!!!!" 18.05.2016


"Zdałem za pierwszym razem. Duża w tym zasługa instruktora Mariusza. Konkretnie i bez zadęcia tłumaczy istotę rzeczy. Wystarczy słuchać i rozumieć co on chce przekazać, reszta w waszych rękach. Pozdrawiam. Hubert z Milicza" 06.05.2016


"Bardzo polecam szkołę jazdy Auto-Stop, a zwłaszcza instruktora z którym tam jeździłem - Krzysztofa Grabię. Na początku jeździłem w innej szkole jazdy, z której usług nie byłem zadowolony, jednak po zmianie udało mi się zdać egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny - za pierwszym razem. Podsumowując, fantastyczna atmosfera i doskonałe warunki do szlifowania umiejętności jazdy ;) Pozdrawiam! Michał" 05.05.2016


"Mariusz Niziołek - profesjonalista! Polecam Pana Mariusza, genialny instruktor, co prawda jeździłem z nim tylko 1h (A2), gdyż kurs robiłem gdzie indziej, ale przez tę godzinę dostałem więcej wskazówek niż w poprzedniej szkole. Dobra atmosfera, cały czas ma kursanta na oku i na bieżąco mówi co i jak. Z nim egzamin nie bedzie problemem :). Zdane za pierwszym razem. Łukasz Ć. Pozdrawiam" 20.04.2016


"Polecam! Polecam! Polecam!  Zdałam za 1 razem teorie i praktykę. Szkoła jest naj-naj i instruktorzy są najlepsi. Jednak chcę podziękować swojemu BARDZO wspaniałemu instruktorowi - p. Rafałowi Sójka, dziękuję za profesjonalizm, cierpliwość, idealne tłumaczenie tego jak robić, jak nie i za dodawanie pewności siebie. Jazdy były przyjemnymi chwilami w moim życiu.=) Pozdrawiam, Viktoriia." 15.04.2016


"Najlepsza szkoła i najlepszy instruktor jakiego miałam przyjemność spotkać, p. Krzysztof. Fantastyczny człowiek z powołaniem do wykonywanego zawodu, pełen charyzmy i empatii. Rzetelny, profesjonalny i co najważniejsze, w pełni zaangażowany w to, żeby naprawdę nauczyć porządnie jeździć. Serdecznie dziękuję za nieustanne dodawanie pewności siebie, za wyrozumiałość, cierpliwość i ogromne poczucie humoru. Zdałam za pierwszym razem! Świetna szkoła, pozdrawiam, Sylwia." 11.04.2016


"Polecam gorąco szkołę nauki jazdy AUTO-STOP. Uczą tu świetnie i celnie.
Kurs teoretyczny na prawo na prawo jazdy A okazał się bardzo pomocny (egzamin wewnętrzny i państwowy zdałem za pierwszym podejściem).
Praktyczny kurs na kategorię A realizowałem z Panem Mariuszem Niziołkiem.
Ponieważ świat motocyklisty był dla mnie dotąd zupełnie nieznany, przeżyłem tu prawdziwą pożyteczną szkołę życia, mimo posiadanego od wielu lat prawa jazdy kategorii B.
Zostałem bardzo dobrze przygotowany, jak zdać egzamin państwowy, ale co najważniejsze, zostałem nauczony jak radzić sobie w trudniejszych warunkach manewrowych i drogowych.
Dzięki temu egzaminacyjny plac manewrowy oraz egzaminacyjna jazda po mieście okazały się właściwie bezproblemowe (choć stres nie odpuszczał) - zdane za pierwszym podejściem mimo prawie 4-miesięcznej przerwy zimowej!
Bardzo dziękuję za to doświadczenie i serdecznie pozdrawiam!
Tylko w szkole AUTO-STOP: od zera do rajdera. Jarosław Chrobot, Wrocław" 18.03.2016


"Jeżeli szukacie szkoły, która pomogłaby wam zdać egzamin na prawo jazdy i to  za pierwszym razem i rzeczywiście zrobi z was dobrego kierowcę, to w swoim imieniu polecam szkołę "Auto stop". Instruktorzy, z którymi miałam przyjemność współpracować, wykonują swoje zadania na wysokim poziomie, łącznie z P. Moniką, która zajmuje się sprawami biurowymi. Jednocześnie jest ona przemiłą osobą i podtrzymuje cudowną atmosferę. Szczególnie polecam instruktora Pana Mateusza Matyję, u którego miałam okazję się szkolić. Wszystkie zajęcia były rzetelnie przygotowane. Podziwiam i jestem niezmiernie wdzięczna za tę uwagę do najmniejszych szczegółów, opracowywanie wszystkich błędów oraz doskonałe umiejętności do przekazania wiedzy. Dzięki profesjonalizmowi i poświęceniu P. Mateusza zdałam egzamin za pierwszym podejściem oraz z chęcią i bez stresu siadam za kierownicę. Pozdrawiam, Oksana P." 16.03.2016


"Mariusz Niziołek - fantastyczny! Po nie udanym kursie w innej szkole, udało mu się nauczyć mnie wielu rzeczy na nowo co zaskutkowało od razu zdanym egzaminem! Jest cudowny i bardzo bardzo profesjonalny! Bardzo polecam! Basia" 29.02.2016


"Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany dzisiaj za pierwszym razem ! Wyjątkowe podziękowania należą się dla mojego instruktora Krzysztofa G. Dziękuję również Mariuszowi N. za cenne rady oraz całej ekipie auto-stopu ! Kurs na najwyższym poziomie, przemiła atmosfera, zaangażowanie i profesjonalizm ! Dzięki Krzysztofowi uwierzyłam w siebie i dzięki niemu jazdy były poprostu przyjemnością, zawsze miło będę je wspominać ! Ten kurs to najlepsza moja przgoda a to dzięki ludziom którzy tworzą ta szkołę ! Polecam ! Dziękuję za wszystko ! Ula S." 12.01.2016


"Polecam szkołę nauki jazdy Auto-Stop. Instruktorzy z Auto-Stopu bardzo dobrze przygotowują zarówno teoretycznie jak i praktycznie do jazdy samochodem. Szczególne podziękowania kieruję w stronę mojego instruktora Pana Krzysztofa Grabii, który wykazał się dużą dawką cierpliwości oraz profesjonalizmu w trakcie przygotowywania mnie do egzaminu, a także nauczył mnie pewnej i bezpiecznej jazdy samochodem. Bardzo dziękuję za wszystkie cenne wskazówki i rady, które otrzymałam od Pana Krzysztofa w trakcie jazd. Kurs ten będę zawsze wspominać z uśmiechem. Serdecznie polecam!!!!

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam, Ania K." 21.12.2015


"Polecam Auto-Stop w 100%! Kurs robiłam w innej szkole jazdy i oblałam aż trzy razy. Wtedy zdecydowałam się na Auto-Stop i była to bardzo dobra decyzja. Po kilku godzinach z Panem Krzysztofem zdałam od razu! Gorąco polecam :) Ola" 19.12.2015


"Teoria i praktyka za pierwszym razem! Dziękuję za profesjonalne przygotowanie i obsługę w biurze. Krzysztof" 08.12.2015


"Szkołę nauki jazdy Auto Stop polecam z czystym sercem. Swoją przygodę z prawem jazdy zaczełam pare lat temu,miałam okazję jeździć z różnymi instruktorami lecz żaden z nich nie może się równać z instruktorem Panem Krzysztofem G. Podejście do kursanta na najwyższym poziomie, ogromna cierpliwość,100 % zaangażowania w to żeby nauczyć jeździć nie tylko zdać egzamin,przesympatyczna atmosfera podczas jazd i ten uśmiech który zaraża. Jeszcze raz dziękuję całej ekipie Auto Stop jesteście NAJLEPSI :) pozdrawiam Karolina W." 07.12.2015


"Polecam szkołę Auto-Stop! Rewelacyjnie przygotowują do egzaminu, który zdałam za pierwszym podejściem! Szczególnie polecam kurs u p.Kasi Obrzut. Świetna atmosfera na "jazdach", mnóstwo cierpliwości i odpowiednia dawka surowości;) zawsze znajdzie czas w grafiku. Tak się bałam egzaminu...- niepotrzebnie :) Pozdrawiam! Magda Ch." 27.11.2015


"Wszystkim zainteresowanym polecam szkołę Auto-Stop! Świetnie przygotowali mnie do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego czego wynikiem było zdanie ich za pierwszym podejściem. Głównie zawdzięczam to Panu Pawłowi Pankowi, który jest niesamowitym instruktorem. Dawał on przydatne wskazówki dotyczące techniki prowadzenia samochodu, a także zachowania się na egzaminie. Ciągle zabierał mnie na strefy egzaminacyjne, był cierpliwy, wyrozumiały i miał wyjątkowe poczucie humoru dzięki czemu czułem się pewny siebie za kierownicą. Pozostało mi nic innego jak tylko podziękować za pełen profesjonalizm jaki oferuje ta szkoła i jeszcze raz ją wszystkim serdecznie polecić! Pozdrawiam Oliver M." 19.11.2015


"Wielkie dzięki za szkolenie na motorek. Mariusz Niziołek - pełna profeska. Trasa egzaminacyjna przejechana bezbłędnie. Mariusz aktualizował na bieżąco nowe pomysły egzaminatorów. Zdałem za drugim razem bo niestety na placu zjadł mnie stres, ale dzięki temu mogę porównać metody szkoleń oraz wiedzę przekazywaną przez inne szkoły. Proszę mi wierzyć Auto Stop is the best. To co inni opowiadali...

Pozdrawiam wszystkich pracowników szkółki . Wolski Krzysztof" 16.11.2015


"Gorąco polecam Auto-Stop! Szkoła stosuje nieco inne metody nauczania niż pozostałe ośrodki we Wrocławiu, dzięki czemu swój kurs ukończyłem niezwykle szybko, przeganiając rówieśników, którzy zaczęli przygodę z prawem jazdy przede mną. Na szczególną, wyjątkową pochwałę zasługuje jedyna w swoim rodzaju instruktorka, Pani Kasia. Dzięki jej cierpliwości, poczuciu humoru i świetnym metodom nauczania, każda lekcja zajęć praktycznych była wielką przyjemnością i sporo uczyła. Po szybkim skończeniu kursu oba egzaminy państwowe zdałem za pierwszym razem. Na tym praktycznym nic mnie nie zaskoczyło, gdyż każdą z tras wielokrotnie przerabialiśmy wcześniej. Jeszcze raz serdecznie polecam Auto-Stop! Już teraz łezka w oku się kręci, gdy wspominam jazdy z Panią Kasią :) Pozdrawiam, Maciek Sz." 13.11.2015


"Szczerze polecam Pana instruktora Mariusza Niziołka. Od pierwszej lekcji rzeczowe porady "co? jak? gdzie?  po co?", które doprowadziły mnie do szybkiego zdania kategorii A. Sam Pan Mariusz to bardzo sympatyczny i ciepliwy człowiek, którego z ręką na sercu polecam jako instruktora. Jeżeli chesz szybko zdać prawo to koniecznie do Pana Mariusza. Pozdrawiam Bartosz" 23.09.2015


"Szczerze polecam szkołę AUTO-STOP. Moim instruktorem był Mariusz Niziołek i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że lepiej trafić nie mogłem jeśli chodzi o kategorię A czyli motocykl - nie wiem czy jest gdzieś drugi tak rzeczowy i cierpliwy "nauczyciel". Łukasz G." 17.09.2015


"Polecam wszystkim szkołę AUTO-STOP. Miałem przyjemność uczyć się jazdy motocyklem (kat A) z Mariuszem Niziołkiem. Profesjonalizm, rzeczowe podejście do sprawy i świetny kontakt - tak w skrócie można opisać przebieg kursu. Efekt? zdany egzamin za pierwszym podejściem. SZCZERZE POLECAM WSZYSTKIM!!!
Grzegorz" 26.08.2015


"Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Bardzo dobrze przygotowanie zarówno do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Nigdy nie było problemu z terminami, mimo dużej liczby kursantów. Mimo, że na początku bardzo obawiałam się kontaktu z autem, dzięki P. Krzysztofowi G., który cierpliwie znosił moje pomyłki, i nie uwagę poczułam się w aucie pewnie. Na egzamin poszłam bez dużych obaw. Szkoła idealnie przygotowuje nie tylko do egzaminu, ale również do jazdy w prawdziwym życiu. Gorąco dziękuje i pozdrawiam. 
Klaudia K." 07.07.2015


"Moim nauczycielem był Mariusz N. i bardzo dobrze mnie przygotował, egzamin był jak spacerek a teraz już mogę sobie śmigać po całej Polsce. Pozdrowienia Gosia" 29.06.2015


"Egzamin praktyczny na kat. A zdany za pierwszym razem!

Kurs miałem z Mariuszem, który jest profesjonalista w każdym calu.
Na egzamin państwowy byłem przygotowany na 100%, nic mnie nie zaskoczyło, wszystkie manewry które wykonywałem podczas jazdy z Mariuszem miałem na egzaminie w tych samych miejscach i na tych samych odcinkach drogi! To świadczy o instruktorze jak dobrze się zna na swojej pracy. Każdemu polecam szkołę jazdy Auto-Stop." Jacek, 03.06.2015

"Polecam Auto Stop w 100%..Swietni instruktorzy ,egzamin zdany za 1 razem
Dziekuje !!!!!Marta" 18.05.2015


"Wszystkim, którzy szukają dobrej szkoły jazdy, chcą nauczyć się bardzo dobrze jeździć polecam Szkołę Jazdy Auto Stop.

Nie wierzcie tym, którzy mówią, że nie można zdać za pierwszym razem. Ta Szkoła przygotowuje tak, że jest to możliwie – wystarczy słuchać :) Ja jestem tego doskonałym przykładem. Zdałam teorię oraz praktykę za pierwszy podejściem!!!

W życiu jestem perfekcjonistką /podobno to się leczy :)/ - wymagam dużo od innych   i jeszcze więcej od siebie. Szkoła Jazdy Auto Stop w 100% spełniła moje oczekiwania.

Ludzi, którzy „tworzą” tę Szkołę cechuje pasja, cierpliwość, uśmiech, pracowitość, rzetelność oraz zaangażowanie. Oni naprawdę chcą, abyśmy zdali za pierwszym razem.

Cały kurs przeprowadzony był na bardzo wysokim poziomie. Teorię wykładali moim zdaniem najbardziej kompetentni w tym temacie - Panowie Policjanci. Przekazali informacje  w bardzo przystępny i łatwy do zapamiętania sposób. Wykład z pierwszej pomocy prowadził wykwalifikowany Ratownik Medyczny. Nie zabrakło także praktyk podczas których „męczyliśmy” fantomy, bandażowaliśmy się itp.

I wreszcie „jazdy” z instruktorem Mariuszem N., dzięki któremu prowadzenie samochodu to dla mnie przyjemność. Wszystkie miejsca, w których miałam egzamin były mi znane i przećwiczone. Wiedziałam na co zwracać uwagę. Podczas egzaminu nic mnie na drodze nie zaskoczyło. Dziękuję :)

Dziękuję także Krzysiowi G. za cenne wskazówki i rady (podczas tych kilku godzin), za rozmowy i uśmiech, który zaraża :)

Dziękuję również p. Monice, która bardzo sprawnie i rzetelnie załatwiała wszystkie formalności. I za to, że wierzyła we mnie bardziej niż ja sama…

 Jeśli wybierzecie Szkołę Jazdy Auto Stop będziecie w dobrych rękach…

Pozdrawiam,

Barbara Kowalczyk" 11.05.2015


"Zdałem za pierwszym razem, choć mieszkam we Wrocławiu trzy miesiące to po nauce w AutoStop'ie wiedziałem już wszystko :) Dobrze wyłożona teoria, sympatyczni i cierpliwi instruktorzy, którym zależy  na naszym sukcesie. Polecam!
Łukasz" 27.02.2015


"Egzamin zaliczony za pierwszym podejściem, więc zdecydowanie wypada odwdzięczyć się chociażby opinią :)

Zdecydowanie polecam szkołę Auto-Stop. Teorię zdałem za pierwszym razem, sumiennie przerabiając testy. Jazdy miałem z Mariuszem, który świetnie przygotował mnie do egzaminu - jeździliśmy ciągle w strefach egzaminacyjnych, przez co na egzaminie państwowym czułem się bardzo pewnie. Często mówił tez o niespodziankach i zagrywkach, jakie mogą mnie czekać ze strony egzaminatora, wielokrotnie wspominał sytuacje z egzaminów swoich innych kursantów, co sprawiło, że na egzaminie państwowym prawie nic nie mogło mnie zaskoczyć. Wewnętrzny miałem z Krzysztofem, któremu również dziękuję za kilka cennych wskazówek. Perfekcyjne przygotowanie, fajna atmosfera na zajęciach i 100% uczciwe podejście do kursanta. Egzamin zdane za pierwszym razem. Raz jeszcze dziękuję i serdecznie polecam!
Jędrzej
Pozdrawiam!" 20.02.2015

"Witam, z całego serca polecam tą szkole. Idealne podejście do kursanta. Egzamin zdałam za pierwszym razem co na samym początku wydawało mi sie niemożliwe! Dzieki instruktorom: Mariusz Niziołek oraz Krzysztof Grabia uwierzylam w swoje możliwości i zdolności :) dziekuje bardzo !!!!

Ewelina" 06.02.2015


"Serdecznie polecam wszystkim szkołę auto-stop. Ku mojemu zdziwieniu egzamin państwowy zarówno z teorii jak i z praktyki zdałam za pierwszym razem !. Każda jazda była dla mnie przyjemnością, instruktorów cechuje pełen profesjonalizm o czym może świadczyć chociażby to, że na egzaminie państwowym usłyszałam praktycznie takie same polecenia jak na ostatnich jazdach (tym samym nic nie było dla mnie zaskoczeniem). Jeżeli chodzi o zajęcia praktyczne miałam przyjemność jeździć z Mateuszem oraz z p. Krzysztofem. Oczywiście na pochwałę zasługują także wykłady teoretyczne. Jeszcze raz wszystkim pragnącym zdobyć uprawnienia kat. B (i nie tylko), polecam szkołę auto-stop.

Karolina" 19.01.2015


"Wiatm. :) Jeszcze raz dziękuję panu Krzysztofowi za cierpliwosć wobec mnie, dzięki której zdałam prawo jazdy kat B. Polecam Auto Stop i pana Krzysztofa Grabia, który potrafi przekazać wiedzę jak nikt inny. Pozdrawiam 

Martyna" 04.12.2014


"Witam,

Chciałbym polecić Mariusza Niziołka, w ostatnim czasie miałem okazję jeździć z nim w dodatkowych 6 godzin dzięki którym zdałem egzamin. Gorąco polecam!

Daniel" 20.11.2014


"Dzień dobry

chciałabym przekazać opinię dotyczącą mojego kursu na kat. A

szkoła jazdy Auto-stop  została mi polecona, gdy uskarżałam się wśród znajomych, że w szkole, w której robiłam A1 (MANEWR) nie chcą mnie dopuścić do A z powodu niewielkiego wzrostu (no i jestem kobietą). Zniechęcono mnie skutecznie, więc do jazd z Panem Mariuszem podeszłam z obawą. Pan Mariusz skutecznie rozwiał moje obawy, pomógł oswoić się z motocyklem (pierwsze godziny jeździłam na specjalnie obniżonym siedzeniu). Bardzo intensywne szkolenia (po 2 h dziennie) spowodowały, że już po 3 spotkaniach czułam się bardzo pewnie zarówno na mieście jak i placu manewrowym (o trochę wymagającym podłożu, nie ma równiutkiego asfaltu, ale to tylko pomaga, bo polskie drogi też pozostawiają wiele do życzenia).
Zdarzyło mi się wywrócić motocykl i nie robiono z tego problemu (czego najbardziej obawiano się w poprzedniej szkole), bardziej wykazano się troską o moje zdrowie, na szczęście nic się nie stało (nikomu).
Pan Mariusz dawał cenne wskazówki, dzięki czemu NIC nie zaskoczyło mnie na egzaminie praktycznym. Czułam się bardzo pewna swoich wyuczonych umiejętności.
Specjalnie dla mnie, Pan Mariusz Niziołek przyjeżdżał na 6:40 na 1 h jazdy aby jeszcze raz poćwiczyć plac, abym czuła się pewniej na egzaminie praktycznym. Będę polecać tę szkołę jako szkołę profesjonalistów.
Bardzo dziękuję za wszystkie cenne godziny

ucieszona Motocyklistka-A" 17.10.2014

 
nauka jazdy wrocław"Witam, zdałem egzamin państwowy kategorii B za pierwszym razem i jest to zasługa Michała Kokota i Krzysztofa Grabii. U Michała wyjeździłem większość godzin, po około 15 godz. błędy które popełniałem nie wynikały z niewiedzy, tylko z mojego rozkojarzenia. Kilka ostatnich jazd odbyłem u Krzysztofa, które zaowocowały permanentnym skupieniem na drodze :D Bardzo miło wspominam ostatnią jazdę, godzinę przed egzaminem państwowym podczas której usłyszałem niezwykle budujące zdanie " jeżeli będziesz tak jeździł dzisiaj na egzaminie to jest nie do wyje...". Poczułem się o wiele pewniej ;) Jeżeli chodzi o terminy i umawianie się, to ze strony panów instruktorów nie wystąpiły nawet najmniejsze problemy, pełen profesjonalizm! Szkoła godna polecenia!
Pozdrawiam serdecznie!
Maurycy" 23.09.2014

nauka jazdy wrocław"Witam, własnie przed chwila zdałam na prawo jazdy kategorie A1. Bardzo polecam ta szkole jazdy a najbardziej Pana Mariusza, który naprawdę bardzo dobrze uczy :) Pozdrawiam cala ekipę z Auto-Stopu i  jeszcze raz podziękowania dla Mariusza.

Natalia" 18.09.2014 r.

nauka jazdy wrocław "Wszystkim osobom, które dopiero szukają odpowiedniej szkoły jazdy, mogę bez zawahania polecić szkołę Auto-Stop. Już tłumaczę dlaczego...Z tej strony młoda dziewczyna, której na pierwszych godzinach jazd na każdych jednych światłach gasł samochód. Nie zapowiadało się dobrze. Z pomocą cierpliwych i naprawdę doświadczonych instruktorów (Panowie: Mariusz, Krzysztof i Mateusz - niektórzy z nich pracujący w szkole ponad dekadę), po łącznie 38 godzinach jazd dzisiaj dumnie mogę powiedzieć, że kilka godzin temu zdałam za pierwszym razem bez ani jednego błędu egzamin praktyczny państwowy.
Myślę, że można mówić o solidnym przygotowaniu do egzaminu w momencie, gdy pod wpływem stresu z siedzącym egzaminatorem obok, Ty jesteś mimo wszystko w stanie przewidzieć sytuację na drodze i trzeźwo myśleć. Dzięki moim instruktorom absolutnie NIC mnie na drodze dziś nie zaskoczyło. Wiedziałam dokładnie, gdzie byłam oraz na co musiałam zwrócić w danym miejscu uwagę. ("Przy znaku Transbud - zielona strzałka, przy murowanym Kościele - linia przerywana i tak dalej...i tak dalej..."). Zanim się zorientowałam, uradowana wracałam do WORDu... :)
Osoby pracujące w tej szkole znają się na rzeczy. Wystarczy ich słuchać i wszystko będzie dobrze. Jestem naprawdę Panom wdzięczna. Najwięcej godzin wyjeździłam z Panem Mariuszem N., który nie dość, że jest bardzo cierpliwym, profesjonalnym, punktualnym i skrupulatnym człowiekiem, to do tego ma świetne poczucie humoru i naprawdę można z nim na ciekawe, życiowe tematy porozmawiać. ;) Naprawdę mu zależało, żebym zdała to za pierwszym razem. Dzwonił, dopytywał, doradzał. Super. 
Na teorię zaczęłam chodzić 7 lipca, jest 1 wrzesień, a ja już mam to wszystko za sobą. :) Gdybym wcześniej zdecydowała się na kurs ekspresowy, nastąpiłoby to jeszcze szybciej.
 
Co tu więcej mówić... Polecam gorąco. :D 
Anna Z. " 01.09.2014

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocławWitam, zanim zaczne oblewać zdany egzamin za pierwszym razem chcę cos Wam powiedzieć:)
Ze względu że nie mieszkam we Wrocławiu wybrałem szkołę jazdy na motocyklu po za Wrockiem. Po zakończeniu pseudo kursu i zdaniu egzaminu teoretycznego miałem umówiony egzamin praktyczny na kategorie "A". Widziałem że nie zdam tego egzaminu z powodu takiego że w pseudo szkole której kończyłem kurs nie zostałem dostatecznie nauczony zarówno placu manewrowego jak i jazd po mieście ( byłem tylko raz we Wrocławiu na jazdach ). W związku z tym że wiedziałem o tym że moge nie zdać zacząłem szukać szkoły która to mogła by mnie coś nauczyć, otrzymałem telefon do Pana Mariusza N. ( który jako jedyny z licznych nauk jazd znalazł czas dla mnie ) wykupiłem dodatkowych kilka godzin. Tak szczerze mówiąc to Pan Mariusz nauczył mnie lepiej jeździć w godzinę niż instruktor z mojej szkoły przez cały kurs. Panie Mariuszu, chcę podziękować Panu za naukę, podchodzi Pan profesjonalnie do pracy i dzięki Panu zdałem ten egzamin! Polecam Pana Mariusza N. jest to człowiek który wykonuje swoją pracę ponadprzeciętnie. Dziękuję;)


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocławNajlepsza szkoła jazdy, najlepsi instrzuktorzy na świecie (p. Mariusz N. - motor i auto, p. Krzysiu - auto). Uczą jeździć z pasją, nieskończoną cierpliwością, profesjonalizmem - a poza tym są świetni:) Teoria wykładana przez p. Julitę, która odpowiada na wszystkie pytania, nawet te najbardziej zaskakujące lub wydawałoby się oczywiste:) a jak ktoś jest oporny na przepisy i manewry to jest powtórka w aucie, nawet z obrazkami :) Jeśli ktoś nie ogarnia w jeden sposób to tłumaczą w inny, aż do skutku. I chociaż chciałoby się już wszystko od razu, to nikogo nie puszczą bez wspaniałej umiejętności przeżycia na drodze!
Ja w auto-stopie robiłam kat A i B, wysyłam tam wszystkich znajomych i polecam komu tylko mogę :)
aha, no i oba prawa jazdy zdobyte bezbłędnie za 1-szym razem - przeżycie bezcenne :D Pozdrawiam;)
Małgosia S, 03.04.2014


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocławSerdecznie polecam auto-STOP każdemu, kto chce wsiąść za kółko :) przemiła atmosfera na zajęciach teoretycznych,  świetni instruktorzy i atrakcyjne ceny to nie wszystkie zalety.  Z kursu wyszłam z pewnością siebie i za PIERWSZYM RAZEM zdałam teorię i praktykę!  Wielki ukłon w Stronę Mariusza Niziołka i Krzysztofa Grabii :) w ciągu kilkunastu godzin nadrobili ze mną stracone 26 godzin! Jeśli nie widzicie się w roli kierowcy, polecam - ten ośrodek szkolenia kierowców działa cuda. DZIĘKUJĘ !!!

Ania Rzętała  03.04.2014


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Polecam wszystkim ta swietna szkole jazdy. Trafilam tam po 30 zmarnowanych godzinach w innej szkole jazdy...jedyne co zaluje ze nie zaczelam mojej przygody z autem wlasnie w Auto Stopie...pewnie juz na starcie wszystko by wygladalo inaczej.
Ale dzieki Mariuszowi i Krzyskowi udalo mi sie nadrobic braki, a bylo ich naprawde wiele.Jestem bardzo wdzieczna ze chlopaki przygarneli mnie do siebie, bym sie u nich mogla szkolic.
Profesjonalizm, pracowitosc, rzetelnosc,a przy tym mila i zyczliwa atmosfera to glowne zalety tej szkoly, ktora z czystym sumieniem moge polecic kazdemu.
 
Mariusz i Krzysztof, nie traccie nigdy zapalu w tym co robicie, szkoda ze takich instruktorow jak wy jest niestety tak malo...
Krzysiu, ty masz wspanialy dar przekazywania wiedzy, czlowiek z taka pasja naprawde potrafi zdzialac cuda,u nawet najbardziej opornej na nowa wiedze osoby.
Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziekuje wam za cierpliwosc. Dzieki wam mam swoje upragnione prawko...
 
Marta

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Dziś nastał dla mnie TEN dzień, kiedy udało mi się zdobyć uprawnienia kierowcy.

A nie było wcale tak łatwo! Jedak dzięki pomocy FENOMENALNEGO Pan KRZYSIA GRABII udało się i mnie- kompletnemu laikowi i osobie, która bała się wsiąść do auta i jechać więcej niż 30km/h, bo to przecież zawrotna prędkość :D. Mimo strachu
i wielu obaw udało się osiągnąć cel! Pan Krzysiu jest świetnym nauczycielem! Przede wszystkim cierpliwym, zaangażowanym, sumiennym i rzeczowym! Mój początkowy strach przed wejściem do samochodu, zamienił się w niecierpliwość związaną z kolejną jazdą, bo Pan KRZYSIU jest nie tylko świetnym instruktorem,
ale również świetnym człowiekiem! Inteligenty, zabawny, miły- i właśnie dzięki temu nauka stała się przyjemnością, a nie koszmarem i stresem. :) Dziękuję Panu KRZYSIOWI z całego serca i życzę jak najwięcej takich instruktorów, dla których nauka innych osób nie jest udręką, a przyjemnością i czynią to z zamiłowaniem
i oddają temu całe swoje serce!

Małgosia Ś.

14.01.2014


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocławDzisiaj odebrałam moje prawo jazdy, więc nadszedł czas na oficjalne podziękowania.
Pierwsze z nich wędrują do Pani Julity, bo to właśnie z Nią zaczęła się moja przygoda w Auto Stopie podczas wykładów z teorii. Pani Julita całkowicie rozmyła moje obawy, że będzie to 30 godzin spędzone w koszmarnych nudach. Wręcz przeciwnie, pełna wiedza została przekazana tak sprytnie i sprawnie, że do książki zaglądałam tylko, gdy sama miałam wątpliwości w pewnych sytuacjach, lub gdy wiedza gdzieś mi się ulotniła. Również chłód panujący w sali wykładowej był zbawieniem w letnie, upalne dni.
Kolejne WIELKIE DZIĘKI wędruje do instruktora Krzysztofa Grabii, który z zaangażowaniem i charyzmą przekazywał wiedzę, udzielał cennych wskazówek oraz oswajał mnie z jazdą w miejskim zgiełku. Pan Krzysztof wkłada w pracę całe swoje serce, a patrząc na to, jakie zaufanie ma do swoich kursantów podczas jazd, również i ciało. Jego mocną stroną jest również cierpliwość, którą sama czasem traciłam. Ma świetne poczucie humoru, a Jego praca zdaje się być równocześnie Jego pasją, co bardzo pozytywnie wpływa na atmosferę podczas nauki.
Ze zmagań Pani Julity i Pana Krzysztofa wyniknęły OBA, zdane za PIERWSZYM razem egzaminy, z czego przeogromnie się cieszę i za co jestem niezmiernie wdzięczna, bo z żadną inną szkołą jazdy dążenie do celu nie byłoby na tak wysokim poziomie.

Monika P.


prawo jazdy wrocław Właśnie jestem po egzaminie, zdałam za pierwszym razem!Kurs robiłam w Auto-Stopie i w ogóle nie żałuję!Świetnie przygotowują pod egzamin.Ponadto cena kursu jest przystępna jak na moja studencką kieszeń.Testy i ksiązki też są za darmo.Oczywiście są tańsze szkoły, ale ich poziom pozostawia wiele do życzenia....Więc BARDZO POLECAM!

Kasia

 


nauka jazdy wrocławZ ośrodka Auto Stop, skorzystałem z racji iż był najbliżej mnie (ścisłe centrum). Moje godziny doszkalające, które wziąłem przed egzaminem okazały się znacznie bardziej wartościowe niż mój cały kurs w konkurencyjnym ośrodku! Przede wszystkim profesjonalne podejście, jasne i klarowne tłumaczenie zasad panujących na wrocławskich drogach, zero olewania kursanta. Udało mi się zdać za pierwszym razem i to prawdę mówiąc, dzięki wam! Szczerze polecam!

Marek

 


szkoła jazdy wrocław Na kurs zapisałem się po preczytaniu pozytywnych opinii o szkole i nie zawiodłem się. Profesjonalne wykłady w bardzo przyjaznej atmosferze. Instruktorzy bardzo kontaktowi i kompetentni. Jeździłem z kilkoma, więc nie będę któregoś szczególnie polecał, bo każdy w tej szkole jest równie dobry.Gorąco polecam Wszystkim Auto Stop!

Maciek


szkoła jazdy wrocław Dziękuję, dziękuję, dziękuję i jeszcze raz DZIĘKUJĘ. Szkoła prezentuje wysoki poziom. Ukłon w stronę Pana Krzysztofa Grabii, który przygotował mnie pod każdym względem do egzaminu państwowego Dzisiaj zdałam i nie posiadam się ze szczęścia Z takim przygotowaniem nic nie może zaskoczyć na egzaminie (no chyba, że głupota innych uczestników ruchu - ale na to nie ma się wpływu). Pozdrawiam Pana Krzysztofa oraz pozostałych pracowników szkółki AutoStop, z którymi miałam przyjemność.

 


nauka jazdy wrocławGorąco polecam firmę Auto Stop.
Jest to rzetelna i wiarygodna firma, ludzie, z którymi chce się pracować.
Profesjonalizm instruktorów, o czym świadczą te wszystkie wpisy zadowolonych kursantów.
Moim instruktorem był Pan KRZYSZTOF GRABIA - znakomity nauczyciel z pasją, wspaniały, dobrze wychowany mężczyzna, z dużą kulturą osobistą, inteligencją, poczuciem humoru oraz dystansem do wszystkich popełnianych przeze mnie błędów. Jazda odbywała się bez stresu, a efektem jest to, że od dwóch miesięcy jeżdżę już swoim autkiem, nie odczuwam stresu i radzę sobie w trudnych sytuacjach. Panie Krzysiu - dziękuję

Maryla Z.

 


nauka jazdy wrocławJestem bardzo zadowolony z lekcji jazdy na motocyklu u Pana Mariusza Niziolka. Jest to konkretny, uczciwy, dyspozycyjny i PROFESJONALNY instruktor;  Pokazal mi wszystkie "haki"  jakie moge napotkac na egzaminie (praktyka kat.A) i co wazne, dodał mi wiary w siebie, dzięki czemu stres na egzaminie był sporo mniejszy.
SERDECZNIE POLECAM potomnym Auto-stop i Pana Mariusza.  pzdr

 


nauka jazdy we Wrocławiu Do OSK Auto Stop trafiłam za namową znajomej i rzeczywiście to był bardzo dobry wybór. Już zajęcia z teorii były przeprowadzone bardzo profesjonalnie, nie wspominając o samych jazdach, które maiłam przyjemność odbyć pod okiem Piotrka Markiewicza. Jestem bardzo oporna, jeżeli chodzi o naukę czegoś nowego, dlatego szczególnie jestem wdzięczna Piotrkowi za cierpliwość i doskonałe przygotowanie do egzaminu państwowego. Gdybym miała drugi raz wybierać bez wahania była by to szkoła Auto Stop i najlepszy instruktor Piotr Markiewicz. Pozdrawiam

Ola



szkoła jazdy we wrocławiu Polecam wszystkim OSK "Autostop", a szczególnie współpracę ze świetnym instruktorem jakim jest Krzysztof Grabia ;) Dziękuję Panu za niezwykłą cierpliwość, naprawdę ma Pan dar przekazywania wiedzy, nawet do tak opornej głowy jak moja ;) Wszystkie jazdy odbywały się w przemiłej atmosferze, będzie mi brakować (już zaczęło!) tych dwugodzinnych rozmów i Pana poczucia humoru :) Jeżeli ktokolwiek trafi pod skrzydła pana Krzysztofa, ma zdane prawko w kieszeni. Godziny jazd są dostosowane do potrzeb kursanta. Oprócz świetnej atmosfery w aucie, zwraca uwagę na każdy szczegół, jest bardzo zaangażowany. Na egzaminie jechałam identyczną trasą jak poprzedniego dnia podczas ostatniej jazdy, nic nie mogło mnie zaskoczyć ;) O ile na początku bałam się wejść do auta, później z przyjemnością chodziłam na jazdy, a teraz nie mogę się doczekać aż odbiorę prawko. Z jednej strony cieszę się, że w końcu skończyły się moje zmagania z WORDem, ale z drugiej pojeździłabym jeszcze z panem Krzysiem parę godzin ;) Pozdrawiam również Piotrka Markiewicza, z którym też miałam przyjemność jeździć, i miło wspominam te początkowe godziny za kierownicą ;)

Justyna

 

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocławDo OSK Auto Stop trafiłam za namową znajomej i rzeczywiście to był bardzo dobry wybór. Już zajęcia z teorii były przeprowadzone bardzo profesjonalnie, nie wspominając o samych jazdach, które maiłam przyjemność odbyć pod okiem Piotrka Markiewicza. Jestem bardzo oporna, jeżeli chodzi o naukę czegoś nowego, dlatego szczególnie jestem wdzięczna Piotrkowi za cierpliwość i doskonałe przygotowanie do egzaminu państwowego. Gdybym miała drugi raz wybierać bez wahania była by to szkoła Auto Stop i najlepszy instruktor Piotr Markiewicz. Pozdrawiam

Ola;)

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Auto-Stop to najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu, zdałem wprawdze za 2gim razem ale z własnej winy :) Wielkie podziękowania dla Wiesława Pitulca, najbardziej opanowanego I sympatycznego instruktora. Polecam wszystkim Auto-Stop. Pozdrawiam

Paweł K

 

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Z ośrodka Auto Stop, skorzystałem z racji iż był najbliżej mnie (ścisłe centrum). Moje godziny doszkalające, które wziąłem przed egzaminem okazały się znacznie bardziej wartościowe niż mój cały kurs w konkurencyjnym ośrodku! Przede wszystkim profesjonalne podejście, jasne i klarowne tłumaczenie zasad panujących na wrocławskich drogach, zero olewania kursanta. Udało mi się zdać za pierwszym razem i to prawdę mówiąc, dzięki wam! Szczerze polecam!

Marek

 

nauka jazdy wrocław Dnia 28  marca 2013 roku o godzinie 16.04 dołączyłam do grona kierowców. HURRA!!! Dzięki Komu ? – dzięki fantastycznemu i profesjonalnemu instruktorowi z OSK „AUTO STOP” Panu Krzysztofowi Grabi. To jego osobowość i oddanie pracy sprawiły, iż mogłam zdobyć upragnione prawo jazdy. Zdeterminowany w przekazywaniu wiedzy i umiejętności dotyczących arkanów jazdy samochodem, z poczuciem humoru, jak trzeba, to również przywołujący do porządku  i karcący gdy porywała „fantazja ułańska” ( w moim przypadku prędkość). W trakcie mojej nauki jazdy wykazywał wręcz anielską cierpliwość dla moich zmagań z kierownicą. Zdaję sobie sprawę, że popełniając  błędy doprowadzałam p. Krzysia do „szewskiej pasji”, ale nie dał po sobie tego poznać. Starał się wszystkimi dostępnymi metodami pokazać jak należy być dobrym kierowcą – jeździć bezpiecznie, a nie tylko uczył aby zdać egzamin państwowy! Dzięki jego doświadczeniu poznałam wszystkie trasy egzaminacyjne. Jego zaangażowanie, życzliwość, atmosfera w trakcie lekcji jazd  były wyjątkowe i niepowtarzalne !!! Wszystkie cenne  rady oraz wskazówki udzielone  i usłyszane w trakcie jazd z p. Krzysiem  będą dla mnie drogowskazem w samodzielnym poruszaniu się  po  ulicach  oraz drogach.  Nauczył mnie na co zwracać uwagę, a jakich sytuacji unikać na drodze. Słowo Dziękuję  przez duże „D” p. Krzysztofie! Serdecznie i gorąco polecam  przyszłym kandydatkom i kandydatom na kierowcę pogodnego i wspaniałego instruktora OSK „ AUTO STOPPANA KRZYSZTOFA GRABIĘ.  Pozdrowienia dla p. Piotra Markiewicza

Danusia

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Polecam wszystkim OSK "Autostop", a szczególnie współpracę ze świetnym instruktorem jakim jest Krzysztof Grabia ;) Dziękuję Panu za niezwykłą cierpliwość, naprawdę ma Pan dar przekazywania wiedzy, nawet do tak opornej głowy jak moja ;) Wszystkie jazdy odbywały się w przemiłej atmosferze, będzie mi brakować (już zaczęło!) tych dwugodzinnych rozmów i Pana poczucia humoru :) Jeżeli ktokolwiek trafi pod skrzydła pana Krzysztofa, ma zdane prawko w kieszeni. Godziny jazd są dostosowane do potrzeb kursanta. Oprócz świetnej atmosfery w aucie, zwraca uwagę na każdy szczegół, jest bardzo zaangażowany. Na egzaminie jechałam identyczną trasą jak poprzedniego dnia podczas ostatniej jazdy, nic nie mogło mnie zaskoczyć ;) O ile na początku bałam się wejść do auta, później z przyjemnością chodziłam na jazdy, a teraz nie mogę się doczekać aż odbiorę prawko. Z jednej strony cieszę się, że w końcu skończyły się moje zmagania z WORDem, ale z drugiej pojeździłabym jeszcze z panem Krzysiem parę godzin ;) Pozdrawiam również Piotrka Markiewicza, z którym też miałam przyjemność jeździć, i miło wspominam te początkowe godziny za kierownicą ;)

Justyna

 

prawo jazdy wrocław Walka z Word-em zakończona! udało mi się zdać egzamin praktyczny za pierwszym razem i jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu :) Natomiast smutne jest to że skończyła się moja przygoda z auto-stopem... Dziękuje Panu Krzysztofowi za cierpliwość, nie łatwo jest przekazać komuś tyle informacji w taki sposób żeby to zapamiętał. Instruktorzy w 100% znający się na rzeczy, wyjeżdżając na drogę czułam się bezpiecznie ( a to jest naprawdę ważne) zawsze w razie potrzeby była szybka interwencja. Jak najbardziej godni polecenia! nauka pokryła sie w 100% procentach z tym co było na egzaminie a nawet odniosłam wrażenie że wiem więcej niż było mi potrzebne... Jeszcze raz dziękuje..

Hania

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Korzystałam z jazd dodatkowych szkoły jazdy AUTO-STOP po trzyletniej przerwie w jazdach. Do podjęcia jazd zmobilizowały mnie mające wejść w życie nowe przepisy odnośnie egzaminów na prawo jazdy, stwierdziłam, że to chyba znak, żebym znów wsiadła za kółko. Najbardziej obawiałam się właśnie egzaminu.Dobry znajomy z pracy stwierdził, że jak uczyć się jeździć po Wrocławiu to tylko u Krzysztofa Grabii.Teraz, kiedy zdałam egzamin we Wrocławiu za pierwszym razem mogę  z trzeźwym umysłem stwierdzić, że to była najlepsza decyzja w moim życiu kierowcy ;-)Przede wszystkim Krzysiek ma świetne podejście do ludzi. Ze mną zaczął przede wszystkim od nastawienia "tego w głowie", pomógł pozbyć mi się gęsiej skórki, jakiej dostawałam na słowo "egzamin".Krzysztof jest fantastycznym i rzeczowym nauczycielem. Dzięki swoim magicznym sztuczkom bezboleśnie wlewa kodeks drogowy do głowy młodego kierowcy, dzięki czemu za kierownicą zawsze czułam się bardzo pewnie, nie bałam się największych wrocławskich skrzyżowań, bo wiedziałam, że z takim instruktorem nic mnie nie zaskoczy. Podejrzewam, że potrafiłby nauczyć jeździć nawet żyrafę. Ponadto potrafi świetnie dostosować się do grafiku zajęć (obecnie pracuje na normalnym etacie, studiuje dziennie i ciężko jest mi znaleźć czas, żeby wyjść do sklepu, żeby nie był już zamknięty), więc nie wiem jak to się stało, ale Krzyś ustalił tak mój rozkład jazdy, że był on regularny i w porach dostosowanych do mnie.Podsumowując jazdy z Krzysztofem mogę śmiało stwierdzić, że dzięki nim jazda samochodem jest czystą przyjemnością (zero niepewności), a egzamin państwowy stał się tylko formalnością (czułam, że muszę się po prostu tam pojawić i pojeździć godzinkę z innym Panem :-)). 
 

Ula


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Polecam szkołę jazdy Auto-Stop.  Miła kadra i przyjazna atmosfera.  Zdałam egzamin za drugim razem, ale przede wszystkim zyskałam pewność siebie za kierownicą.  Ponadto zajęcia teoretyczne, były przystępne i ciekawe wbrew temu czego się spodziewałam.

Justyna

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Dzięki   Panu Mariuszowi   zdałem egzamin państwowy kategorii A za pierwszym podejściem, za co serdecznie dziękuję.Kurs robiłem w innym mieście wobec czego zasady egzaminowania i trasa egzaminacyjna we Wrocławiu były mi obce. Pan Mariusz pokazał mi trasę i udzielił wskazówek dotyczących pułapek, w które można łatwo wpaść w trakcie egzaminu. Okazał się być profesjonalistą w każdym calu. Właściwy człowiek na właściwym miejscu.  Dyspozycyjny, sumienny, kompetentny, a przy tym wszystkim szalenie sympatyczny. Krótko mówiąc świetny instruktor i świetna szkoła! Polecam Pana Mariusza  przyszłym kursantom. Pozdrawiam,

Patryk



 Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Serdecznie polecam szkołę jazdy AUTO-STOP! Zostałem namówiony do uczęszczania na kurs właśnie tutaj przez moich znajomych, z których żaden nie miał problemu ze zdaniem egzaminu państwowego. Decyzja okazała się trafna! Szczególne ukłony w stronę pana Krzyśka Grabii - pod jego opieką zdałem za pierwszym razem, bez żadnych problemów :) jeszcze raz POLECAM!

Michał

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Auto-stop to prawdopodobnie jedna z najbardziej skutecznych szkół we Wrocławiu. Od pierwszej godziny kursu widać, że Mariusz ma cel: zdanie przez kursanta egzaminu na kat.A przy pierwszym podejściu. W moim przypadku cel zreealizowany - nie było nic co mogło by mnie zaskoczyć. Polecam !

Darek

 

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław I fajna przygoda z auto-stopem się skończyła... Cel osiągnięty, żeby zdać prawko i to za 1 razem :) Ukłony i oficjalne podziękowanie dla Krzyśka Grabi ! ! ! Dzięki Niemu nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie. Podczas kursu byłam na każdej uliczce na której miałam egzamin (a dokładnie mnie sprawdził egzaminator- woziłam się z nim 50 min). Poza tym z instruktorem spędza się minimum 30 godzin, więc warto wybrać osobę- kompetentną, która indywidualnie i poważnie traktuje klientów oraz tworzy genialną atmosferę---- jest to charakterystyka Krzyśka---- dlatego bardzo polecam szkolić się u Niego!

Milka

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Chciałbym podziękować za przygotowanie do egzaminu kat. A, kurs w miłej,przyjacielskiej atmosferze,część teoretyczna nie epatowałą nudą i dało się to spokojnie strawić bez bólu. Część praktyczna: instruktor Mariusz z anielską cierpliwością i bezstresowo przygotował mnie do zmiażdżenia egzaminu w pierwszym podejściu. Znałem wszystkie możliwe "haki" na które mogłem być na egzaminie narażony, pozwoliło mi to uniknąć pogłębienia siwizny, licznych przełysień oraz nocnego moczenia. Jeżeli chcesz rozwalić na miazgę egzamin na kat A i usłyszeć po egzaminie: "podobała mi się Pana bezpieczna jazda" to polecam Mariusza i szkołę AUTO-STOP. Pozdrawiam

Wojtek

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Serdecznie polecam wszystkim szkołę Auto-Stop i zapraszam do oddawania się w ręce świetnego instruktora jakim jest Krzysztof Grabia. Sumienny, wesoły, a przy tym wymagający i zwracający uwagę na każdy szczegół. Bardzo zaangażowany w swoją pracę, podczas kursu miałem nieraz wrażenie, że panu Krzyśkowi bardziej zależy na tym, bym zdał za pierwszym razem, niż mnie samemu :). Świetna atmosfera w aucie, godziny jazd dostosowane do potrzeb. Dzieki naszym wspólnym wysiłkom misja zdania w pierwszym podejściu została zakończona sukcesem, a sam egzamin okazał się być prostszy niż nasze codzienne jazdy i egzamin wewnętrzny. Podchodząc do egzaminu państwowego czułem, że jestem bardzo dobrze przygotowany i nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć poza mną samym ;p.Miło wspominam również parę godzin jazd z panem Piotrem Markiewiczem, także polecam. Podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili się do mojego sukcesu, w szczególności płyną one oczywiście dla Krzyśka, dzięki! Pozdrawiam,

Przemek

 

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław   Zdałem się na ślepy los ale był on idealny dla mnie. Bardzo długo odkładałem decyzje o zrobieniu prawka gdyż mnie to po prostu stresowało - nigdy nie jeździłem samochodem. Do egzaminu zostałem przygotowany świetnie, nie zdałem za 1 razem bo miałem pecha - trafiłem na egzaminatora po którym już pierwszym spojrzeniu wiedziałem że będzie chciał mnie oblać i tak rzeczywiście było. Woził mnie przez te same najgorsze skrzyżowania z każdej strony, przez największe "kruczki" we Wrocławiu, po świeżych remontach itp potem bezmanewrowo "męczył" mnie samą suchą jazdą z 20 minut po jakieś strefie, zachęcał do pośpiechu przy podejmowaniu decyzji na skrzyżowaniach (zwłaszcza przy wjeździe z drogi z podporządkowanej). Ale radziłem sobie z tym dobrze. Dopiero po około 40 minutach egzaminu gdy zostało parkowanie - coś z czym nigdy nie miałem problemu - egzaminator postanowił pogrązyć mnie ostatecznie. Znalazł miejsce zaraz za skrzyżowaniem (odległość raczej przepisowa, ale auto za którym miałem parkować stało za blisko skrzyżowania). Kazał się zatrzymać i zaparkować równolegle. Podczas gdy byłem w środku manewru minęło mnie szerokim łukiem szybko jakieś odpicowane auto, jadące po strefie ok 50 km/h. Ja w tym czasie patrzyłem na prawe lusterko i auta nie zauważyłem - dostałem "po hamulcach". Egzaminator był chamski i w zasadzie można by się odwoływać co do słuszności oblania ale z instruktorem  ustaliliśmy że miałbym tylko gorzej na takim powtórkowym egzaminie. Okazało się to słuszne bo następnym razem trafiłem na "normalnego" egzaminatora, który już po 15 minutach miał odznaczone co trzeba w protokole i go schował :) i tylko jeździliśmy aby wrócić do WORD. Co więcej , egzaminator ten na siłę nie szukał najtrudniejszych miejsc a przed wykonaniem parkowania ostrzegł że takie polecenie zaraz nastąpi. Co do szkoły Auto-Stop zastrzeżeń nie mam. Instruktor świetny, egzamin wewnętrzny pokrył się w 100% z faktycznym, nie miałem żadnych dodatkowych jazd proponowanych na siłę itp. Pozdrawiam,

Paweł



Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Auto-Stop to super szkoła i polecam ją każdemu.Teraz jestem już także po egzaminie na kategorię A który zdałem bez żadnego problemu dzięki przygotowaniu mnie przez instruktora Mariusza ;). Jest On świetnym gościem, dyspozycyjnym, który podchodzi indywidualnie do każdego kursanta. Na pytania i wątpliwości odpowiada bezpośrednia i w taki sposób że odpowiedzi już nigdy nie wypadną mi z głowy ;P. Mariusz podchodzi do spraw zarówno profesjonalnie, jak i na luzie, ale przygotowuje perfekcyjnie.. Dzięki niemu na egzaminie nie byłem zestresowany, gdyż świetnie mnie przygotował, co w konsekwencji sprawiło że pokazanie moich umiejętności w WORDzie nie było problemem.. Polecam wszystkim szkołę Auto-Stop. Dzięki niej i instruktorowi prawko jest łatwiejsze ;P. Osobiście polecam tą szkołe wszystkim znajomym ;)

Wacek

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Witam! Bardzo się cieszę, że mogłem przygotowywać się do egzaminu (kat. A) w OSK Auto-Stop we Wrocławiu. Ze swoją decyzją trafiłem w 100%. W momencie, kiedy pierwszy raz podchodziłem do egzaminu (połowa czerwca 2012) zdawalność u Pana Mariusza była 100%!!! Sam również tę skuteczność podtrzymałem ;-) Wielkie słowa uznania dla tego instruktora. Mariusz, jesteś best of the best! Pozdro!

Jurek

 

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Hej! O szkole auto-stop dowiedziałem się dzięki kumplom, którzy zdali państwowy na kat. B za pierwszym razem. Postanowiłem też się zapisać. Tym bardziej, że nie mam daleko. Jak się okazało nie jestem gorszy ;) Prawko będę mógł odebrać już za kilka dni! Wszystko dzięki genialnym instruktorom. Krzysztof Grabia - profesjonalista i debeściak. Jemu przede wszystkim śle swoje podziękowania. Za ranne wstawanie i jazdę późnymi godzinami, świetną atmosferę, której będzie mi brakować i indywidualne podejście. Dzięki Krzychu! PS: Pozdrowienia dla Pani Julity z biura i Piotra Markiewicza, który swoimi poradami pomógł mi bezproblemowo zdać egzamin państwowy.

Maćko

 

 

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Polecam Mariusza, super instruktor wykazuje się indywidualnym podejściem do każdego kursanta oraz anielską cierpliwością. Udziela wielu cennych wskazówek przydatnych na egzaminie pańśtwowym. Przygotowano mnie do egzaminu bezbłędnie. Z podziękowaniami

Paweł J

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Bardzo gorąco polecam szkołę, a w szczególności instruktora: Mariusza, Potrafił z bardzo dużą cierpliwością i zaangażowaniem przygotować mnie do egzaminu kat.A,który zdałam za pierwszym podejściem, mimo, iż początkowo jeżdziłam niczym słoń na rolkach.Mariusz profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, a na egzaminie nic nie jest zaskoczeniem.Motocykle są takie same jak na egzaminie, a trasa i plac są ćwiczone do skutku. Pozdro dla Mariusza, który jest prawdziwym instruktorem z powołania. Dziękuję,

Monika :)



Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław POLECAM! Kurs kat A zdałam za pierwszym podejściem :) profesjonalnie, z uśmiechem, ogromną dozą cierpliwości, szybko i sprawnie, na najwyższym poziomie. Po przeszkoleniu przez Mariusza „ósemka” jest prosta jak dwa razy dwa, a trasa egzaminacyjna to jak spacer po lesie :) Wówczas jazda motocyklem staje się prawdziwą pasją a egzamin to jedynie czysta formalność.

Maria

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Polecam szkole Auto-Stop, robiac kurs na kat. A z Mariuszem, przygotowanie do egzaminu super (zdany bez problemu za pierwszym razem), Mariusz powaznie traktuje swoich kursantow, ma indywidualne podejscie do kazdego, u Niego trase i plac wycwiczysz perfekcyjnie, na stanie duzo motocykli, cwiczysz na tych samych maszynach ktore sa na egzaminie. Szkole zarowno do egzaminow kat. A i B polecam kazdemu! :) Pozdro dla Mariusza i powodzenia zycze :).

Andrzej


 

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław 26.03.2012. moje marzenie spełniło się-zdałam egzamin państwowy kategorii B i to za pierwszym razem! Jest to zasługa bardzo dobrej szkoły AUTO-STOP; począwszy od zajęć teoretycznych, prowadzonych w tak interesujący sposób przez Pana Łukasza, iż po samym w nich udziale wynosi się dużo informacji, które zostają w pamięci. Jazdy uczyłam się u Pana Mariusza, który idealnie przygotował mnie do egzaminu praktycznego. Miałam okazje skorzystać z cennych wskazówek również Panów; Łukasza, Rafała i Wiesława. Każda z tych osób wykazała się profesjonalizmem, cierpliwością i wysoka kultura osobista. Wszystkim serdecznie dziękuję, szkołę AUTO-STOP będę szczerze polecać, w szczególności Pana Mariusza, instruktora jazdy z powołania, który na tyle mnie zmotywował, pozytywnie nastawił i nauczył wierzyć w siebie, ze nie dałam pokonać się stresowi towarzyszącemu egzaminowi państwowemu i za 2 tygodnie odbiorę prawo jazdy :)  Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam,

Kasia K.

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Chciałem podziękować za naukę w "AUTO STOP-ie". Lekcje z Mariuszem były przyjemnością. Wszystko bardzo dobrze, zrozumiale wręcz łopatologicznie tłumaczył tak aby każdy był wstanie zrozumieć i zapamiętać. Ćwiczenie i męczenie w kółko powtarzane manewry do perfekcji miały swoje odwzorowanie na egzaminie gdzie przygotowanie moje było na tyle wysokie iż cała grupa była zainteresowana wszelkimi wskazówkami ode mnie. Prawo jazdy zdane oczywiście za pierwszym razem (Kat.A) Jeszcze raz dziękuję i szczerze polecam !!! !!! !!!

Krzysiek J



Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Egzaminy zdane za pierwszym razem, kat A i B . Co prawda miałam 2 instruktorów i każdy z nich nauczył mnie czego innego, ale z jakim WYNIKIEM !
Szkoła i instruktorzy najlepsi i niezastapieni, :>

Sandra

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Serdeczne podziękowania dla Mariusza- instruktora, który jest profesjonalistą w swoim fachu, a do tego pełnym cierpliwości i poczucia humoru człowiekiem. Miałam przyjemność jeździć z nim tylko kilka godzin, na lekcjach dodatkowych, ale nie ukrywam, że to dzięki jego wskazówką i wiedzy, którą mi przekazał udało mi się zdać egzamin za 2 razem. Dzięki niemu uwierzyłam w siebie i w swoje możliwości. Mariusz mocno mnie dopingował i motywował. A rezultat jest taki, że od kilku tygodni jestem dumną posiadaczką prawa jazdy w kat. B. Jeszcze raz dziękuję za dobre słowo, cierpliwość zasób wiedzy i umiejętności, dzięki którym egzamin państwowy został zdany, a ja w triumfie mogłam wypić zasłużonego szampana :) POZDRAWIAM

Monika


 

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław DZIEWCZYNY NA MOTORY! ...i wiatr we włosach, jeśli jakiś kosmyk wystaje spod kasku. Pełen profesjonalizm, wyrozumiały instruktor, przy tym dogodne terminy i w mig zostałam posiadaczką kat.A !! Teraz wrocławskie korki mi nie straszne a i wakacyjną wyprawę też już na jednośladzie odbylam ;);) pozdrawiam,

Magda



Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Egzamin państwowy (kat. A) zdany za pierwszym podejściem, co najważniejsze TOTALNIE BEZSTRESOWO! Po szkoleniu przeprowadzonym przez Mariusza kompletnie nic nie było w stanie mnie zaskoczyć. Manewry na parkingu uczone w wersji "deluxe" :) . Tego nie robią gdzie indziej. Atmosfera na zajęciach bardzo miła, jazdy to prawdziwa frajda. Przed każdą jazdą 5 minut rozgrzewki, żeby swobodnie czuć się na motocyklu i nie jeździć "zestresowany jak L-ka" ;). Polecam "Auto-Stop" każdemu przyszłemu motocykliście:) Pozdrawiam

Pablo


 

Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław "Motocyklowy kurs u Mariusza mógłby się nazywać "od zera do gotowości na wszystkie niespodzianki". przyszedłem na kurs nie mając poprzednio żadnego kontaktu z motorem, a mimo to na egzaminie pojechałem "jak stary". Doskonale wiedziałem co mnie czeka, łącznie z problemami technicznymi trapiącymi sprzęt w WORD,czy zwyczajami egzaminatorów. Co więcej, nie tylko wiedziałem, ale również umiałem sobie z tym praktycznie poradzić - właśnie dzięki świetnemu przygotowaniu u Mariusza. Inni egzaminowani byli różnymi momentami egzaminu zaskoczeni, co przełożyło się też na ich zdawalność (30% tamtego dnia). Natomiast dla mnie - żadnego problemu. Polecam!"
 

Zbigniew



Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Szkołę jazdy Auto-Stop polecam gorąco wszystkim tym, którzy dopiero planują rozpoczęcie nauki, jak i tym, którzy są już po kursach, ale nie opanowali jazdy, lub pomimo kilku podejść do egzaminu nie udało im się go zaliczyć. Szczególnie polecam instruktora Mariusza, który rzetelnie i skutecznie przygotował mnie do egzaminu, choć mam 60 lat i dziś mogę cieszyć się prawkiem! Pan Mariusz jest bardzo dyspozycyjny i zaangażowany. Czas jazdy wykorzystuje na maxa, by przekazać nawet tak opornym jak ja ogrom wiedzy. Jest bardzo spokojny, cierpliwy, a przede wszystkim bardzo skuteczny.

Urszula

 


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Witam, "może z zapłonem szachisty" - za co bardzo przepraszam- chciałam baaaardzo podziękować panu Mariuszowi :D bo dzięki niemu nauczyŁAM się jeździć na motorze i zdaŁAM egzamin w WORD'dzie za pierwszym razem!!!!! A najlepsze jest to, że kiedy przyszŁAM na pierwsze zajęcia praktyczne, byŁAM zupełnie zielona :/ i mimo to nie dokupywaŁAM ani jednej godziny dodatkowej :D Nie musiałam nawet :) po prostu MIODZIO! Panie Mariuszu...respect

Kasia



Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Można śmiało powiedzieć - najlepsza szkoła w mieście. Wszystkie formalności papierkowe załatwisz szybko i bez problemu. Teoria ? To sama przyjemność a następnie zadowolenie ze zdanego egzaminu za pierwszym podejściem. Miałem przyjemność "uczyć" się pod okiem Mariusza i powiem tylko jedno DZIĘKI.

Tolek



Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Kurs prawa jazdy kat.A robiłam w innej szkole jazdy, z której nie byłam zadowolona.Po otrzymaniu od koleżanki numeru kontaktowego do Pana Mariusza Niziołka umówiłam się na dwie dodatkowe lekcje i dzięki tym spotkaniom zdałam egzamin za pierwszym razem. Jestem przekonana ,że nawet najmniej zdolne osoby po szkoleniu u Pana Mariusza za pierwszym podejściem do egzaminu państwowego zdobędą uprawnienia do prowadzenia pojazdów kat. A,B,C czy tez D. Polecam:)

Ola



Auto-Stop prawo jazdy wrocław Chciałam bardzo podziękować Mariuszowi N. za to ,że dzięki Niemu mam ten upragniony papierek:) Mariusz jesteś WIELKI! dzięki za cierpliwość, wyrozumiałość i PROFESJONALIZM Polecam szkołę nauka jazdy wrocław Auto-Stop i najlepszego instruktora Pana M.N Pozdrawiam

Beata

szkoła jazdy wrocław Jeśli prawo jazdy na kat. A to tylko z Mariuszem :) Wspaniały instruktor :) Zdałam za pierwszym razem !!!

Agnieszka


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław Polecam szkołę Auto-Stop dla wszystkich kobiet w ciąży i nie tylko. Dziękuję Mariuszowi za cierpliwość i super przekazaną  wiedzę.Pozdrawiam

Basia


 

elka wrocław Witam. Chciałbym serdecznie polecić szkołę Auto-Stop dla wszystkich osób pragnących zdać szybko i za pierwszym podejściem egzamin. Osobiście trafiłem pod skrzydła Mariusza  - Znakomity instruktor ze świetnym poczuciem humoru, doświadczeniem - nie lada wyzwaniem było zdanie u niego egzaminu "próbnego" , ale zaowocowało to - pierwsze podejście w wordzie  i sukces. POLECAM

Michał M.



nauka jazdy wrocław Z Panem Mariuszem miałam zajęcia praktyczne na kat. A. Doskonałe przygotowanie do egzaminu państwowego. Egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam.

Asia



Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Chciałam bardzo serdecznie podziękować Mariuszowi za cierpliwość, poczucie humoru oraz dobrze przekazaną mi wiedzę, która doprowadziła mnie do zdania egzaminu. Polecam wszystkim przyszłym kierowcom tą szkółkę i życzę szerokiej drogi! :) Pozdrawiam

Iga



Auto-Stop WCZORAJ ZDALAM PRAWO JAZDY I CHCIALAM BARDZO SERDECZNIE PODZIEKOWAC WASZEJ SZKOLE PONIEWAZ JEST NAJLEPSZA BARDZO SIE CIESZE  ZE W KONCU UZYSKALAM WYNIK POZYTYWNY DZIEKUJE I POZDRAWIAM

Martyna



szkoła jazdy wroclaw Witam, W miniona środę, tj 27.10.2010r. zdałem za 1 razem państwowy. W ramach podziękowań chciałbym napisać kilka słów o szkole Auto-Stop. Przede wszystkim, załatwianie formalności, zapłata, badania lekarskie itd bez najmniejszych problemów. Ale przejdźmy do najważniejszej części kursu, czyli jazdy :) Elastyczny, indywidualnie dostosowany grafik, proste zasady i dobry kontakt od początku jazd. Moim instruktorem był Mariusz Niziołek, z którym jeździło się bardzo przyjemnie, ale gdy trzeba było dał po heblach i mnie ochrzanił :) Pokazał mi prócz "egzaminacyjnych klasyków", także życiowe zasady ruchu, wskazówki. Wykazał się przy tym nie lada cierpliwością, np. gdy po raz n-ty zapominałem o wyłączeniu kierunku :P. Ale dzięki wymagającemu instruktorowi, na państwowym wiedziałem, co muszę robić za kółkiem. Mariuszu, dziękuje jeszcze raz :) Pozdrawiam Ciebie i cały Auto-Stop

Hary



prawo jazdy wroclaw Już wprawdzie prawko zrobione we wrześniu, motor też kupiony to już najwyższy czas na opinię :) jak najbardziej pozytywna. dzięki naukom Mariusza egzamin zdany bez najmniejszego problemu za pierwszym razem. powiem, że przygotowanie większe niż wymagania na egzaminie. Z czystym sumieniem polecam!

Arek



nauka jazdy wroclaw Swoja przygodę z motorem zacząłem własnie w Auto-Stop na kursie prowadzonym przez Mariusza. Opinie internautów oraz wysokie miejsce w rankingu WORD są jak najbardziej zasłużone. Zdałem za pierwszym razem a nigdy wcześniej nie jeździłem na motorze. Mariusz jest świetnym instruktorem, który potrafi dostosować sposób nauczanie dosłownie do każdego. Wszystko odbywa się konkretnie, bardzo słownie, elastycznie, lecz jednocześnie z dużą dozą humoru oraz bez stresu. Jednym słowem profesjonalnie. Gorąco polecam i z pewnością moi znajomi, którzy będą chcieli robić prawo jazdy pojawią się własnie w Auto-Stop! Pozdrawiam,

Łukasz



kategoria b wroclaw W AUTO-STOPie ukończyłam dwa kursy na prawo jazdy, na kategorię A i B. Z obu kategorii zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem :-) Moim instruktorem był Mariusz Niziołek, instruktor bardzo sympatyczny, wykwalifikowany, potrafiący z ogromną cierpliwością podchodzić do kursanta. Bardzo ważnym elementem był dla mnie egzamin wewnętrzny z kat. B. Po jego przejściu uświadomiłam sobie, co robię źle i nad czym muszę jeszcze popracować, jednocześnie dało mi to pogląd, jak będzie wyglądał już ten właściwy egzamin. Dzięki temu, stres na egzaminie państwowym był zredukowany do minimum. Na egzaminie z kategorii A przekonałam się, jak dużo wiem rzeczy, o których inni zdający nie mieli pojęcia! I tu znów przewaga AUTO-STOPu :-) No więc podsumowując - szkoła naprawdę godna polecenia! Dzięki wielkie Mariuszu! :-) Pozdrawiam,

Jagoda



kategoria a wrocław Witam! Dziś dołączyłem do grona kierowców. Egzamin nie był dla mnie zaskoczenie a to zasługa mojego instruktora- Mariusza. To jego profesjonalne podejście, przyjazna atmosfera sprawiły, iż czas poświecony na naukę jazdy zaowocował zdanym egzaminem. Szkołę Auto-stop polecił mi kolega, który rok wcześniej pobierał tam nauki. Pozytywna opinia , która wystawił sprawdziła się w 100% dlatego i ja dziś polecam te szkołę.

Adam



elka wrocław Witam!! Kurs zaczęłam niestety w innym ośrodku. 5 razy podchodziłam do egzaminu praktycznego. W swoim pierwotnym ośrodku wyjeździłam godziny w ramach kursu oraz 10godzin dodatkowych. Niestety moja technika jazdy nie poprawiła się, może to przez to, że zawsze jeździłam z instruktorem tymi samymi drogami, manewry na mieście wykonywałam zawsze w tych samych miejscach. Koleżanka poleciła mi Auto-Stop. Zdecydowałam się na 12  godzin dodatkowych. To właśnie przez te 12 godzin nauczyłam się więcej niż przez 40 w swoim pierwotnym ośrodku. Dzisiaj jestem już po egzaminie, zdałam za 6 razem. Gdybym jeszcze raz miała wybierać szkołę na pewno przyszłabym do AUTO-STOP. Dobra szkoła i dobry instruktor to połowa sukcesu. Sama się o tym przekonałam. Gorąco polecam szkołę oraz Pana Mariusza - instruktora. Pełen profesjonalizm.

Asia



szkoła jazdy wrocław Przypadkiem trafiłem do Auto-Stopu i był to strzał w "10" Od kategorii "A" jest Mariusz i to okazało się następną "10" Co było dla mnie ważne bezproblemowe ustalenie godzin w pasującym terminie. Bardzo szczegółowe omówienie i przećwiczenie wszystkich zadań z egzaminu ze zwróceniem uwagi na wydawałoby się "detale". Naprawdę przykro było patrzeć na egzaminie jak ktoś oblewa bo nie zapiął kasku lub włączył tylko światła pozycyjne zamiast mijania. Dzięki Mariuszowi wszystko było jasne,wiadomo który włącznik, jaka kolejność, którą nogą itd. Polecam Auto-Stop Dziękuje i pozdrawiam. zdany egzamin 24.05.10, za pierwszym podejściem.

Paweł


 

szkoła jazdy wrocław Pozytywnych opinii jest tak wiele, a ich zawartość przewyższa mój poziom kreatywności, także nic więcej chyba nie dodam. Chciałam jedynie serdecznie podziękować szkole Auto-Stop, że dzięki niej zdałam państwowy za pierwszym razem :) A i jeszcze jedno - wszystkim zastanawiającym się nad wyborem szkoły - gorąco polecam! Pozdrawiam.

Monika

 



nauka jazdy wrocław Cześć! Z uśmiechem przez całą głowę mówię, że zdałem za pierwszym razem!!! Dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę, za świetnie przygotowane materiały i przede wszystkim dziękuję instruktorowi: MARIUSZOWI NIZIOŁKOWI - dzięki za wiarę, cierpliwość, wspaniały kontakt, świetną atmosferę i przede wszystkim: dzięki, że nauczyłeś mnie myśleć jak kierowca!!! Ośrodek naprawdę godny polecenia.

Maciek



prawo jazdy wrocław Witam! Jeździłam w tej szkole tylko na dodatkach po czteroletniej przerwie. Zdałam za pierwszym razem!!!Rewelacja, grafik jazd ustalony z góry, godziny i miejsca bardzo elastyczne.DZIĘKI WIELKIE dla najwspanialszego instruktora na świecie - Mariusza - przede wszystkim za poczucie humoru! Pozdrawiam i POLECAM!

Żmijka



prawo jazdy wrocław Witam ; )Ukończyłem właśnie Egzamin Państwowy na Prawo Jazdy z wynikiem POZYTYWNYM ; ) Sukces ten zawdzięczam Panu Mariuszowi który naprawdę rzetelnie i bezstresowo tłumaczy wszystkie tajniki bezpiecznego i zgodnego z ruchem drogowym poruszania sie samochodem, jest osobą godną polecenia jeśli szukasz instruktora który nauczy Cie jeździć oraz pozwoli Ci uwierzyć we własne możliwości jako kierowca. Jeszcze raz dziękuję za pomoc oraz miłą atmosferę w AUTO-STOP

Michał


nauka jazdy wrocław Witam :) Właśnie dzisiaj zdałam egzamin na prawo jazdy :))) Sukces ten zawdzięczam najwspanialszemu instruktorowi, jakim jest Pan Mariusz. Jest to osoba godna pochwały i polecenia, jednym słowem, instruktor z powołania. Dzięki jego zaangażowaniu nauczyłam się wszystkiego i nabrałam pewności w siebie, a przygoda w WORD nie była dla mnie żadnym zaskoczeniem. DZIĘKUJĘ !!!

Aga



Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Uczęszczałem na kurs kategorii "A", a moim instruktorem był pan Mariusz Niziołek. Polecam zarówno AUTO SZKOŁE jak i instruktora. Nie będe opisywał wszystkich zalet szkoły wspomne tylko że instruktor był bardzo elastyczny jeśli chodzi o terminy i godziny, a wiedze przekazał mi tak wyczerpująco, że na egzaminie inni kursanci o wszystko sie mnie wypytywali. Okazało sie że w innych szkolach nie tylko najważniejsze manewry ale także podstawowe zagadnienia zwiazane z motocyklem nie zostały przerobione. Zarówno ja jak i inni kursanci ze szkoły Auto Stop zdaliśmy za pierwszym razem. Gorąco polecam 

Łukasz



nauka jazdy wrocław Ja niestety nie miałam przyjemności odbywać całego kursu w auto-stop..Wybrałam inną szkołę, bliżej domu i to był mój ogromny błąd!!Auto-stop polecił mi mój ojciec, który bardzo szybko i sprawnie zakończył kurs.Co prawda, zdał dopiero za trzecim razem, ale to z jego własnej winy! Ja wykupiłam kilka godzin i właśnie wczoraj (6.10.09) zdałam prawo jazdy za pierwszym podejściem!!! Muszę oczywiście wychwalić pod niebiosa mojego instruktora, a mianowicie pana Mariusza, który się porządnie mną zajął,potraktował mnie na prawdę fantastycznie, pomimo iż nie kończyłam u Niego kursu to był bardzo zaangażowany w moje lekcje.Po moich opowieściach wszyscy znajomi chcą teraz robić prawko w auto-stop!Także polecam wszystkim bardzo bardzo serdecznie!! Jeszcze raz dziękuje panie Mariuszu!

Anka  :)


 

szkoła jazdy wrocław Z przyjemnością informuję że w drugim podejściu, po ogromnej i ciężkiej walce jaką stoczyłem głównie sam ze sobą, starając się zapanować nad własnym stresem, zdałem egzamin państwowy, w związku z czym składam gorące i ogromne podziękowania za przeprowadzone szkolenie teoretyczne i praktyczne.

Józef



prawo jazdy wrocław W szkole Auto-Stop robiłam kurs na kat. A, u Pana Mariusza Niziołka. Polecam wszystkim. Pełen profesjonalizm. Naprawdę miła atmosfera połączona z rzetelną nauką. Dyspozycyjność instruktora i możliwość dostosowywania godziny jazd, od bardzo wczesnych do późnego wieczora. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło i byłam przygotowana na wszystkie możliwe warunki. Nie wspominając o tym, że byłam lepiej poinformowana na temat egzaminu i związanych z nim wymogów, a także miałam większą więdzę o motocyklu niż pozostali zdający. Wszystko to sprawiło, że zdałam za pierwszym razem jedynie z lekkim stresikiem. Naprawdę wszystkim szczerze POLECAM! Pozdrowienia dla całego AUTO-STOP.

Anita



szkoła jazdy wrocław Chciałbym serdecznie podziękować Mariuszowi za godziny,które z nim przejechalem i na ktorych uczył mnie jak dobrze jezdzic ;-) Mariusz jest fantastycznym instruktorem i polecam go kazdemu kursantowi ;-)

Franek



nauka jazdy wrocław Właśnie przedwczoraj zdałem egzamin :) Co prawda za drugim razem, ale pierwszy był wypadkiem przy pracy :) Teoria przeprowadzona w bardzo fachowy i sympatyczny sposób :) Co do praktyki to chciałbym serdecznie podziekowac najlepszemu instruktorowi na jakiego mogłem trafić czyli oczywiście Mariuszowi. Już podczas pierwszego spotkania rzucił mnie na głęboką wodę bez zbędnych ceregieli :) Serdecznie polecam szkołę, a w szczególności Mariusza.

Rafciu

 
 

Auto-Stop Jeżeli robić kurs prawa jazdy to tylko w Auto-Stop!Jestem właśnie po zdanym egzaminie,jeżdżę od dnia odebrania prawka:) Naprawdę polecam tę szkołę.Szczególne podziękowania dla Mariusza za cierpliwość i zaangażowanie :) Spróbujcie,a na pewno nie będziecie żałować!

Mira:)



nauka jazdy wrocław Zdany egzamin- cudowne uczucie!! A wszystko zaczęło się w OSK AUTO-STOP…pod opieką genialnego instruktora ;) Nigdy wcześniej nie siedziałam za kółkiem, więc sceptycznie podchodziłam do pierwszych godzin praktycznych. Jak się jednak okazało- niepotrzebnie. Mój instruktor Mariusz okazał się być świetnym nauczycielem i jeszcze lepszym kumplem. Przekonał mnie do samochodu i pokazał jak się jeździ. Zdany egzamin zawdzięczam jego cierpliwości, sumienności i wytrwałości oraz rewelacyjnej atmosferze panującej podczas nauki. Dziękuję

Janina

 


nauka jazdy wrocław Jeśli chcesz szybko zdać egzamin i dobrze nauczyć sie jezdzic to bardzo gorąco polecam szkole AUTO-STOP. Miła i sympatyczna atmosfera,bardzo fajni i cierpliwi instruktorzy. Gorąco polecam!!!!

Juras


Auto-Stop - nauka jazdy wrocław, szkoła jazdy wrocław, prawo jazdy wrocław Nauka jazdy w auto-stopie to prawdziwa przyjemność.Dzięki tej szkole mam w końcu swoje upragnione prawo jazdy w kieszeni..Z Wordem zmagałam się 3razy, ale w końcu natrafiłam na auto-stop i nie muszę chyba dodawać ,że to był strzał w dziesiątke...Swój sukces zawdzięczam wspaniałemu instruktorowi Mariuszowi, który oprócz profesjonalizmu, wzbudził we mnie wiarę we własne umiejętności, która swojego czasu została zachwiana....Bede polecac tą szkołę każdemu...

Ewa



Auto-Stop AUTO-STOP to na prawdę świetna szkoła! Posiada w bardzo dobrym stanie autka i dobrze urządzony plac manewrowy. Jednak kluczową rolę spełniają tu mili i przede wszystkim cierpliwi instruktorzy(szczególne podziękowania dla Mariusza ;-) ), którzy nauczą Cię wszystkiego, czego potrzeba Ci, by zdać egzamin za pierwszym razem! Mnie się to właśnie udało i jestem bardzo zadowolony:) Szkołę polecam wszystkim znajomym i Wam również! Jak prawko, to tylko z AUTO-STOP :)

Tomek



prawo jazdy wrocław Wlasnie zdałam za pierwszym razem:) Auto-Stop będę polecać wszystkim znajomym. Nie ma drugiej takiej szkółki:) Myślę że sukces zależy (oprócz zaangażowania kursanta) przede wszystkim od wykwalifikowanego instruktora a także dobrego sprzętu. Wszystko to znajdziecie w Auto-Stopie. Autka sa super wyposazone a instruktorzy sympatyczni i cierpliwi. I tu miejsce na WIELKIE DZIEKI dla Mariusza za stworzenie super atmosfery podczas jazd i doprowadzenie mnie do SUKCESU:)) Wiec jesli zastanawiacie sie gdzie rozpoczac kurs na prawko odpowiedz jest prosta : w AUTO-STOPIE

Karolina



szkoła jazdy wrocław Dzięki tej szkole jazdy tylko raz musiałem inswestować w WORD. Na samym wstępie dostajemy porządna wyprawkę dla przyszłego mistrza kierownicy- kodeks drogowy,testy(na CD i ksiazeczke),podrecznik kierowcy.Pomijajac sprawnie przygotowane wykłady z teorii i badanie lekarskie na miejscu, trzeba wspomniec o instruktorach.Potrafia Oni stworzyc bardzo przyjemna atmosfere dzieki ,ktorej pierwsze kroki za kierownica nie sa tak bardzo stresujace.Z tego co slysze od innych osob szkolących się w Auto-stopie instruktorzy potrafia dogadać sie chyba z każdym. Konformizm?Nie,raczej chęć miłej współpracy.Według moich wiadomości takiej cechy brakuje nauczycielom w wielu innych szkolach jazdy.Poza tym są cierpliwi i spokojni lecz także wymagający(wymagają zwłaszcza myślenia).Dają nam solidne przygotowanie na egzamin.

Sławek



szkoła jazdy wrocław Polecam Auto-Stop wszystkim tym, którzy planują tylko jedną wizytę w WORDzie. Respect dla instruktora za jego cierpliwość, umiejetność zachowania bezstresowej atmosfery, pełen angaż i skupienie. Wielkie dzięki dla Mariusza, dzięki niemu już za dwa tygodnie kupię swój ostatni bilet MPK.

Magda



nauka jazdy wrocław Właśnie jestem po egzaminie, zdałem za pierwszym razem! Kurs robiłem w Auto-Stopie i jestem zadowolony!  Wykładowca wspaniale przygotowuje teoretycznie a co cechuje go cierpliwość wyrozumiałość wobec kursantów to bardzo pozytywne atuty. Instruktor jest cierpliwy i miły, ale jednocześnie wymagający. To bardzo ważne ! Instruktorzy idą na rękę z dopasowaniem godzin . Wszystko przebiega sprawnie . Ja też się zasugerowałem właśnie opinią na tej stronie i dlatego też sam ja wydaję i polecam innym by się zdecydowali właśnie na AUTOSTOP. Szkoła godna polecenia. Wysoka zdawalność i przemiła atmosfera. To najważniejsze atuty tej szkoły. Profesjonalnie przygotowują pod egzamin.

Andrzej



 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NASI PARTNERZY: